Christel Maria Nolle har en lang række udstillinger i både Tyskland, Østrig og Danmark bag sig. Hendes referencer omfatter talrige udstillinger og salg hos bl.a. Novo Nordisk, Nykredit, ECCO koncernen, Europæiske Rejseforsikring, Nunc A/S, Sjælsøgruppen, DONG, A.P. Møller A/S, Statens Luftfartsvæsen. Hun har haft talrige udsmykninger hos bl.a. Nykredit Data Ålborg, Terma Elektronik, Merkurbanken, Vejle Fjordcenter, Hotel Schaumburg i Holstebro, Key2know i Århus og Odense Vandselskab.

I 1999 var hun Årets Kunstner i EDC Mæglernes Kæde, i 2000 udførte hun en kunstpris til Årets Ligestillingsmodtager i Århus Kommune. Hun har udstillet hos Galleri Interart i Köln og arbejdet sammen med det Danske Kulturinstitut i forbindelse med sine udstillinger i Schwerin, Dortmund, Wien og Salzburg. Siden 2006 har hun også arbejdet med bronzeskulpturer, som i deres form er abstrakte unikaskulpturer, udført i massiv bronze.

Inspirationen til de farvemættede malerier og skulpturer får hun fra sine mange rejser og en omfattende samling af etnisk kunst og kunsthåndværk.